Aarhus i årtier
ISBN:9788740612080
Udgave/oplag:1
Forfatter:Søren Bitsch Christensen (red.)
Udgiver:16000
Udgivelsesår:2016
Ikke på lager. Levering 3-5 dage

349,95 DKK

Aarhus i årtier

Aarhus forandrer sig i disse år med hastige skridt. I en tid med store forandringer kan det være godt at kigge tilbage i tiden. På en svunden by, der så meget anderledes ud end det moderne Aarhus.

I denne bog inviterer vi dig med på en tids=rejse tilbage til 1950+ernes Aarhus. Her får vi øje på de mange udflugter og skovture, legende børn på gaden og fester i familiens skød. Og vi fornemmer den pionerånd, der herskede i de nye kvarterer med statslånshuse og i arbejdsplad=serne i de nye industriområder, der voksede op rundt om byen. For 1950+erne var en tid i frem=gang, men det var også de sidste år af den gamle tid, hvor hestevogne endnu kørte rundt i gaderne og dele af byen var præget af bolignød og social elendighed.

1950+erne er endnu i mange mennesker min=der, men snart er årtiet kun tilgængeligt gennem de billeder, vi har efterladt os. Det er de billeder, denne bog præsenterer - her i blandt hidtil usete og unikke fotografier, der stammer fra billedsam=lingerne i Den Gamle By og Aarhus. Bogen er første bind i en planlagt serie på fire om Aarhus' historie fortalt i billeder.