EKSAMEN Her kommer JEG!
ISBN:9788793378049
Udgave/oplag:1
Forfatter:Malene Rossau
Udgiver:1
Udgivelsesår:2016
Ikke på lager. Levering 3-5 dage

119,00 DKK

EKSAMEN Her kommer JEG!

En bog, som giver dig værktøjerne til at vinke farvel til eksamensangst og i stedet sige +EKSAMEN, her kommer JEG!+.  

EKSAMEN, her kommer JEG! er bygget op omkring positivitet som enorm drivkraft.  

Bogen hjælper dig ydermere til at få fokus på dine styrker, dit kropssprog, hvordan du øger fokus og koncentration og øger indlæring af pensumstoffet.  

Bogen følger dig på din vej, fra du får pensumlisten i hånden, til du står i selve eksamenslokalet. EKSAMEN, her kommer JEG! indeholder desuden 24 øvelser, som hjælper dig til at tage styringen i din eksamenssituation og til at rette et projektørlys mod alle de kraftfulde værktøjer, du selv indeholder. Værktøjer, som hjælper dig til at tage styringen og udnytte dit fulde potentiale.    

FORLAGETS BESKRIVELSE: Bogen EKSAMEN, her kommer JEG! åbner op for en positiv drivkraft hos læseren, og hjælper læseren med at opdage, forstå samt optimere egne unikke værktøjer. Bogen giver læseren mulighed for at skrive noter undervejs, hvilket bevirker, at den bliver en helt personlig +hjælper+. Ikke blot i eksamensperioden, men også fremover.  

Bogens forfatter er certificeret coach og har bl.a. coachet studerende med eksamensangst. Malene Rossau skriver bøger med positivt fokus og har også forfattet børnebøger.  

EKSAMEN, her kommer JEG! henvender sig til grundskolen, ungdomsuddannelserne, men også til de erfarne, som gerne vil have flere positive værktøjer at trække på i en eksamenssituation.  

Læs mere om bogen på forlagets hjemmeside www.MOTIVATEme.dk